Referenser

Referenser

Hemmanet sålde 12 000 m2 gräsmatta till Norrvalla FF:s renovering av fotbollsplanen i Kaitsor 2014. Andreas Gammelgård, kontaktpersonen i projektet, berättar att de fick höra om Hemmanet genom "kontakters-kontakter" dvs. företaget har ett bra rykte. Priset var också något som bidrog till att leverantörsvalet föll på Hemmanet. ”Leveransen fungerade utmärkt och var flexibel enligt våra behov och leverantören gav svar på alla frågor vi ställde”, säger Gammelgård. Gräset har fått väldigt fin respons av användarna, både vid Norrvallacupen (140 lag) och vid vanliga matcher. Som tips säger Andreas att det är viktigt att komma ihåg att ett bra förarbete är A och O. Om det är möjligt är det bra att ha stor arbetsstyrka vid utrullandet av gräsmattan. ”Vi rekommenderar gärna Hemmanet åt alla för deras utmärkt service!”, säger Gammelgård.

Landskaparna/Maisemoitsijat med Jari von Wendt i spetsen har köpt gräsmatta från Hemmanet flera gånger. ”Hela processen har varit superb. Snabb och säker leverans och vi har fått gott om skötselråd”, säger von Wendt. Som råd till nybörjare inom gräsmattsläggandet tipsar han att de skall tänka ut logistiken på arbetsplatsen eftersom det är relativt tungt att rulla gräs. ”Familjen Bengts har mött oss med ett gott humör och ett ordentligt kunnande under hela processen”, säger Jari.

Anna och Markku Korhonen, från Esbo, har beställt gräsmatta från Hemmanet två gånger. Valet av leverantör föll på Hemmanet efter att ha läst en artikel om dem. ”Leveransen skedde väldigt smidigt och vi fick alla de råd och tips vi behövde av Kristian”, berättar Anna. Produkten är tämligen förmånlig och slutresultatet har väckt beundran hos parets grannar. De är mycket nöjda med den djupgröna färgen och tätheten på gräsmattan. Som råd åt de som beställer gräsmatta för första gången säger de att det är viktigt att tänka på att göra ett noggrant förarbete. ”I övrigt är denna produkt smidig vid ett nybygge – då man ofta har mycket annat att tänka på samtidigt. Snabbt och smidigt fick vi en fin gräsmatta”, berättar Anna.

Skrolla till toppen