Referenssejä

Referenssejä

Hemmanet myi 12 000 m2 nurmikkoa Norrvalla FF:n kunnostamalle Kaitsorin jalkapallokentälle vuonna 2014. Hankkeen yhteyshenkilö, Andreas Gammelgård kertoo kuulleensa Hemmanetistä tutun tutuilta. Yrityksellä oli siis hyvä maine. Myös hinta vaikutti siihen, että toimittajaksi valikoitui Hemmanet. ”Toimitus sujui erinomaisesti ja joustavasti tarpeidemme mukaan, ja toimittaja vastasi kaikkiin kysymyksiimme”, sanoo Gammelgård. Nurmi on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä, niin Norrvalla-cupin (140 joukkuetta) kuin tavallisten ottelujen yhteydessä. Andreas muistuttaa hyvien esitöiden olevan kaiken perusta. Nurmikkoa asentamassa on hyvä olla paljon käsipareja mukana. ”Hyvän palvelun ansiosta suosittelemme mielellämme Hemmanetiä kaikille!”, sanoo Gammelgård.

Jari von Wendtin johtama Landskaparna/Maisemoitsijat on ostanut Hemmanetiltä nurmikkoa useita kertoja. ”Prosessi on aina sujunut hienosti. Nopean ja luotettavan toimituksen lisäksi olemme saaneet runsaasti neuvoja nurmikon hoitamiseksi”, sanoo von Wendt. Hän neuvoo kokemattomia nurmikon tilaajia kiinnittämään huomiota työpaikan logistiikkaan, koska nurmikon asentaminen on melko raskasta. ”Bengtsin perhe on kohdannut meidät aina ystävällisesti ja erittäin osaavasti”, sanoo Jari.

Anna ja Markku Korhonen Espoosta ovat tilanneet Hemmanetiltä nurmikon kaksi kertaa. Hemmanetin he valitsivat luettuaan yritystä käsitelleen artikkelin. ”Toimitus sujui hyvin joustavasti ja saimme Kristianilta kaikki tarpeelliset neuvot ja ohjeet ”, kertoo Anna. Tuote on suhteellisen edullinen ja lopputulos on herättänyt ihastusta naapureissa. Korhoset ovat hyvin tyytyväisiä nurmikon tummanvihreään väriin ja tuuheuteen. He neuvovat nurmikkoa ensi kertaa tilaavia kiinnittämään huomiota huolelliseen esivalmisteluun. ”Tämä tuote on helppo uudisrakennuskohteissa, joissa on usein paljon muutakin ajateltavaa. Saimme hienon nurmikon nopeasti ja joustavasti”, kertoo Anna.

Scroll to Top