Siirtonurmi

Meiltä saat korkealaatuisen nurmikon helposti ja tehokkaasti. Toimitamme kaikenlaiset tilaukset yksittäisestä rullasta nurmikon korjaamiseksi kokonaisiin jalkapallokenttiin. Siirtonurmeamme käytetään puutarhoissa, urheilukentillä, viherkatoilla ja muilla viherpinnoilla. Hemmanetin nurmet viljellään Övermarkin puhtailla, viljavilla multamailla. Taataksemme parhaan mahdollisen laadun ja puhtaan tuotteen käytämme itse tuottamaamme luonnonlannoitetta. Hemmanetin seuraava askel on viljellä nurmea vain luonnonlannalla ilman torjunta-aineita. Jos olet kiinnostunut tästä, ota yhteyttä lisätietoja varten. 

Me teemme tämän:

Ensimmäinen askel parhaan mahdollisen nurmen kasvattamiseksi on valita sopiva pelto, jonka tasoitamme ja lannoitamme oman kalkkunantuotantomme lannalla. Kylvämme viljavaan maahan yhden asiantuntijoiden kanssa suunnittelemistamme kuudesta siemensekoituksesta, joiden maahantuojana itse toimimme. Ruohon orastaessa on aika tehdä lisälannoitus ja kastella nurmi pumppaamalla raikasta vettä läheisestä joesta. Leikkaamme nurmen kesäkuukausina kaksi kertaa viikossa, jotta juuret vahvistuvat ja ruoho kasvaa tuuheaksi ja vihreäksi. Nurmimatto saa kasvaa kaksi vuotta ennen toimitusta. 
Siirtonurmi on kestävä ja rikkaruohoton ja kestää heti kävelyä. Täysin pelikunnossa nurmi on noin kolmen viikon kuluttua liitoksen umpeuduttua.
Asiakkaan toivotaan ottavan yhteyttä meihin vähintään kaksi vuorokautta ennen haluttua toimitusajankohtaa. Toimitamme nurmirullat ovelta ovelle.

Tämä tehdään kotona:

Rulla on n. 40 cm leveä ja 2,50 m pitkä, siis noin yksi neliö. Rulla painaa n. 15 kg, joten nurmi voidaan asentaa käsin.

Kuinka paljon valmis nurmikko maksaa?

Katso hinnastomme

Hoito-ohjeet

Olemme koonneet tänne kaikki hoito-ohjeet, voit myös ladata hoitooppaamme.

Scroll to Top