Meistä

Hemmanet-perhe

Maatilaa tarkoittava Hemmanet sijaitsee Övermarkin kauniissa pohjanmaan maisemissa. Övermark on n. 1 000 asukkaan kylä Närpiön seudulla. Asutus sijoittuu keskelle luontoa, ja erilaiset maataloustyöt ovat siksi luonnollinen osa useimpien asukkaiden arkea. Hemmanetin tilalla työskentelee kolme sukupolvea. Yrityksen omistaja Kristian Bengts saa paljon apua vanhemmiltaan. Kristianin isoäidin äiti muutti Hemmanetiin perheineen 1920-luvulla. Tilalla oli nautakarjaa, joka siirtyi 70-luvulla Kristianin vanhempien, Göranin ja Kerstinin hoitoon.

Ennen sitä vanhemmat olivat jo pitkään harjoittaneet kasvihuoneviljelyä.
Tilaa laajennettiin vähitellen siantuotantoon. Nykyisin Hemmanetissa harjoitetaan maanviljelyä, kalkkunantuotantoa ja nurmikon viljelyä.

Maataloustyö ei ole koskaan pitkästyttävää, sillä joka päivä on erilainen”, sanoo Kristianin isä muistellessaan vuosiaan maanviljelijänä.

Göranin ja Kerstinin monivuotinen kokemus ja Kristianin agronomin koulutus sekä laaja työkokemus alkutuotannosta tekee Bengtsin perheestä toimivan tiimin. Nykyisin myös Kristianin kolme lasta, Oscar, Victor ja Amanda osallistuvat tilaisuuden tullen uteliaina tilan töihin.

Ota yhteyttä

Bengtsvägen 176 B
64610 ÖVERMARK

040 0322180
 

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Referenssit

Prosessi on aina sujunut hienosti. Nopean ja luotettavan toimituksen lisäksi olemme saaneet runsaasti neuvoja nurmikon hoitamiseksi, Bengtsin perhe on kohdannut meidät aina ystävällisesti ja erittäin osaavasti.

MAISEMOITSIJAT - JARI VON WENDT

Toimitus sujui hyvin joustavasti ja saimme Kristianilta kaikki tarpeelliset neuvot ja ohjeet. Tämä tuote on helppo uudisrakennuskohteissa, joissa on usein paljon muutakin ajateltavaa. Saimme hienon nurmikon nopeasti ja joustavasti.

ANNA & MARKKU KORHONEN